مطالب مرتبط
https://www.mining-eng.ir/?p=1961
نقشه های مختلف دارای سیستم های مختصات مختلف هستند و ممکن است هر فردی بسته به نیاز خود و یا کاری که میخواهد روی نقشه انجام دهد ممکن است بخواهد این سیستم های مختصات را به یکدیگر تبدیل کند. این نرم افزارها می توانند تقریبا تمامی این سیستم ها را به یکدیگر تبدیل کند. این نرم افزار در عین سادگی ٬ بسیار کاربردی است و به قطعیت می توان گفت که هرکسی که با نقشه ها سر و کار دارد روزی به این نرم افزار احتیاج پیدا خواهد کرد.
اولین نرم افزار
این نرم افزار تمام سیستم های مختصاتی – تمام بیضوی ها – اصلا هر چیزی که فکرشو بکنین رو به هم تبدیل میکنه . کار اصلی نرم افزار تبدیل مختصات از یک بیضوی به بیضوی دیگر و یا از یک سیستم تصویر به یک سیستم تصویر دیگر است .
دوتا نرم افزار این کارو میکنن:
Coord Trans
Tatuk GIS Calculator
دومین نرم افزار
نرم افزار تبدیل مختصات با سطوح مبنا و سیستم تصویرهای مختلف
این نرم افزار برای تبدیل مختصات با بیضویهای مختلف و سیستم های تصویر UTM و TM و Lambert از منحی الخط به کارتزین یا بلعکس طراحی شده است.
علاوه بر تبدیل مختصات، به کمک این برنامه شما می توانید آزیموت یک امتداد بر روی یک بیضوی خاص را با وارد کردن مختصات دو نقطه آن امتداد بدست آورید، یا با وارد کردن مختصات محل خود آزیموت سمت قبله را بدست آورید.
UTM AZIM
لينک هاي دانلود
حجم: 400 کیلوبايت
UTM AZIM – دانلود لينک اصلي
حجم: 900 کیلوبايت
Tatuk GIS Calculator – دانلود لينک اصلي
حجم: 6.1 مگابايت
Coord Trans – دانلود لينک اصلي
رمز فايل : www.mining-eng.ir
بحث و تبادل نظر در مورد اين مطلب
مشاهده يا دانلود مستقيم بر روي گوشي با استفاده از بارکد QR
شما مي توانيد با استفاده از نرم افزار بارکد خوان بدون اتصال گوشي به کامپيوتر فايل را مستقيماً بر روي گوشي خود مشاهده يا دانلود نماييد.
عاشق شروع کردن هستم، هنر من جنگیدن برای آرزوهام هست؛ دنبال این هستم که درک درستی از زندگی پیدا کنم و ازش لذت ببرم برای همین بیشترین سرمایهگذاری رو روی خودم میکنم.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!